KLAUSZ JÓZSEF
+36 20 313 5159
1046 Budapest,
Klauzál utca 9.

Főoldal

Üdvözöljük

az újpesti autóklíma
szerviz oldalán!

Cégünk a következő gépjárműklímával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtja ->

Hűtőközeg mennyiségének ellenőrzése, klímatöltés

A klímarendszerben évente érdemes ellenőriztetni a hűtőközeg mennyiségét, mert 20%-os hűtőközeg hiány már nagy mértékben csökkenti a klíma teljesítményét. Cégünk korszerű technikával és szakértelemmel gyorsan és hatékonyan képes elvégezni ezt a műveletet.

Rendszer tömítettség ellenőrzés (nyomáspróba), szivárgáskeresés

Amennyiben úgy érzi, hogy autójának légkondicionálója már nem hűt kellőképpen, nem dolgozik olyan hatásfokkal, mint régebben, akkor mindenképpen érdemes bevizsgáltatni a klímaberendezést, mivel ez a jelenség gyakran a hűtőközeg elszivárgásából fakad. Ez többféle eredetű lehet: anyaghiba, anyagfáradás, nem megfelelő szerelés, rossz csőelvezetésből adódó kidörzsölődés, valamint sérülésből származó repedés, törés.

Tisztítás, fertőtlenítés (ózonos eljárás)

A jármű klímarendszerének megbontása nélkül ózongáz segítségével semlegesítjük a jármű teljes klíma- és szellőztető rendszerében megtapadt vírusokat, baktériumokat, valamint a radiátorokon kialakult esetleges penész és gombatelepeket is. Bővebben…

Pollenszűrő cseréje

Az eltömődött pollenszűrő nem képes átereszteni a kívánt levegőmennyiséget, tehát nagy mértékben csökkenti a klíma hatékonyságát, valamint az elszennyeződött szűrőben betegségeket, allergiát okozó baktériumok és gombák is megtelepedhetnek. A pollenszűrőt ezért évente ill. 10.000 km-ként javasolt cserélni.

Klímacsövek, klímahűtők, egyéb egységek javítása, cseréje

A klímarendszer ellenőrzésekor kiderülhet,, hogy a vezetékek elöregedtek, szivárognak vagy a klímahűtő állapota nem megfelelő. Természetesen ezek javítását, cseréjét is el tudjuk végezni.

FIGYELEM!

Ha az alábbi tüneteket észleli gépkocsiján,
keressen fel bennünket:
- Nem kielégítő a hűtés
- A klíma bekapcsolásakor zajos hang
- Kellemetlen szag

Feliratkozás Front page feed csatornájára